Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Βούλγαροι βουλευτές προτείνουν εισαγωγή μαθημάτων για τα εγκλήματα του κομμουνισμού! ...


Βουλευτές της αναθεωρημένης Βουλής, οι οποίοι είναι μέλη του κόμματος της βουλγαρικής κυβέρνησης, πρότειναν την ένταξη μαθήματος στα σχολεία για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το κομμουνιστικό καθεστώς της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσαν, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα που μεταφράζει το echedoros-a.gr, στόχος είναι η ενημέρωση των νέων για τα εγκλήματα του κομμουνιστικού καθεστώτος στη χώρα και στον κόσμο, όπως ακριβώς, σήμερα, μελετούνται και διδάσκονται τα εγκλήματα του εθνικοσοσιαλισμού και του φασισμού στις ευρωπαϊκές χώρες.

«Πρέπει να διδαχθούν οι νέοι άνθρωποι στη χώρα τις αξίες που συνδέονται με τις βουλγαρικές σύγχρονες αξίες της εθνικής ταυτότητας, τον σεβασμό προς τον άλλον, την ελευθερία και την δημοκρατική υπόσταση του πολίτη», αναφέρουν στο σχετικό προσχέδιο.
Η πρόταση προήλθε κατόπιν έρευνας που έδειξε ότι η βουλγαρική νεολαία δεν είχε καμία ιδέα τι ήταν ο κομμουνισμός που κατέρρευσε πριν από 25 χρόνια στη χώρα.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.makeleio.gr/?p=209013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com