Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ερευνάται η εμπλοκή του στις μίζες για τα εξοπλιστικά-Έφοδος εισαγγελέων στο γραφείο και το σπίτι του Θωμά Λιακουνάκου ...


Έφοδο στο γραφείο και το σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, πραγματοποίησαν οι εισαγγελείς διαφθοράς, συνοδευόμενοι από άνδρες της οικονομικής αστυνομίας, μετά από εισαγγελική παραγγελία για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκή του επιχειρηματία στο σκάνδαλο με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την έρευνα που διενεργήθηκε από την επίκουρη εισαγγελέα διαφθοράς κ. Πόπη Παπανδρέου, κατασχέθηκαν έγγραφα από τους χώρους του επιχειρηματία, τα οποία φέρεται να αφορούν κυρίως τις έρευνες της Δικαιοσύνης για τις υπεράκτιες εταιρίες που αποδίδονται στον επιχειρηματία και οι οποίες εμπλέκονται σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εισαγγελική παραγγελία αναφέρεται το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχτεί τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Πηγές σημειώνουν ότι στα συνοδευτικά έγγραφα της αστυνομίας, γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες υπεράκτιες εταιρίες, σε υποθέσεις των προμηθειών των Απάτσι και των Λέοπαρντ 2.
Στα ίδια έγγραφα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφέρονται ακόμα και τα ονόματα δικηγόρων οι οποίοι εμφανίζονται να εκπροσωπούν συγκεκριμένες υπεράκτιες εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com