Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πορεία Κύπριων φοιτητών για την επέτειο του ψευδοκράτους-Αττίλα στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή ...


Φοιτητές του ελληνοκυπριακού τομέα που σπουδάζουν στην περιοχή της Δυτικής Θράκης θα κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή στις 15/11/2014. Στην διαμαρτυρία που οργανώνεται με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της KKTC που έγινε στις 15/11/1983, αναμένεται να υπάρχουν συμμετοχές από Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.
Η πορεία θα αρχίσει από την παλιά νομική σχολή του ΔΠΘ και θα τερματιστεί μπροστά στο τουρκικό προξενείο.
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια πορεία στην Ξάνθη στις 13:00.
Την πορεία στηρίζουν υπογράφοντας το κείμενο της, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Ξάνθης, το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, η ΛΕΦΕΔ, ο σύλλογος Εβριτών, ο σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, ο σύλλογος συνταξιούχων δημόσιων υπαλλήλων, και ο σύλλογος υπαξιωματικών Ξάνθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Μπιρλίκ, την πορεία αναμένεται να στηρίξουν και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com