Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η κατά Τράγκα «εθνική ενότητα» .....


Είναι καθημερινός και πολυμέτωπος πλέον ο “αγώνας” του γνωστού δημοσιογράφου κ. Τράγκα “για εθνική ενότητα και ομοψυχία για να αποφευχθούν πιθανές νέες εθνικές περιπέτειες”, που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται βρίσκονται προ “των πυλών”, αν δεν ομονοήσουμε. Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή πρόκειται για μια ακόμη προβοκατόρικη φωνή (από τις πολλές που ήδη υπάρχουν), η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προπαγανδίζει, ίσως λίγο πιο εξωραϊσμένα και με το γνωστό θεατρικό ύφος τη γνωστή νεοελληνική ρήση: “αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, χαλάρωσε να τον απολαύσεις”;;;
Τα “συνεταιράκια” της κυβέρνησης ως γνωστόν, επιμένουν λυσσωδώς ότι η “επιμέλεια της ανήλικης” πρέπει να συνεχίσει να ασκείται από τους “βιαστές” της. Για να υπάρξει επομένως εθνική συνεννόηση μεταξύ των διεκδικητών αυτής της “επιμέλειας”, είναι υποχρεωτικό, όσοι δεν είχαν συμμετοχή στην “κατά φύση και παρά φύση” ασέλγεια, να παραγράψουν τα ιδιαζόντως ειδεχθή κακουργήματα των “βιαστών”, δηλαδή των “συνεταίρων” και να συνδιαλλαγούν μαζί τους, ωσάν να μην έχει συμβεί τίποτε.
Και όχι μόνον αυτό, αλλά θα πρέπει να δεχτούν ότι όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα οι “συνεταίροι” για την “επούλωση” των “σωματικών και ψυχικών τραυμάτων” της “ανήλικης”, καλώς έχουν γίνει. Ότι δεν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι διαφορετικό και ότι αν θελήσει κάποιος να συμμετάσχει στη “θεραπεία” και την “κηδεμονία” της είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να είναι πρόθυμος να μπει στο κλαμπ εκείνων που τη “θωπεύουν πατρικώς”.
Αγαπητέ κύριε Τράγκα, όταν οι “θεραπευτικοί” χειρισμοί των “συνεταίρων” έχουν προκαλέσει 7.000 αυτοκτονίες. Όταν συνειδητά και ηθελημένα επιχειρείται πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας με την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Όταν οι νέοι μας υφίστανται ένα νέο παιδομάζωμα κι ένας καινούργιος γενιτσαρισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν το μόνο πολιτικό κόμμα που καταγγέλλει όλα αυτά βρίσκεται στη φυλακή με ανυπόστατες και χαλκευμένες κατηγορίες, δεν έχουμε το δικαίωμα να δίνουμε συγχωροχάρτια στους ενόχους εν ονόματι κάποιας νεφελώδους “ενότητας”. Η ενότητα κύριε Τράγκα ή θα είναι εθνική ή καλύτερα να μην υπάρξει!
Μια ενότητα που δεν θα αποτρέπει, αλλά θα επιταχύνει και μάλιστα οικειοθελώς την εφαρμογή των ξένων σχεδιασμών σε βάρος της πατρίδας μας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, επειδή κάποιοι μας κραδαίνουν τον μπαμπούλα των εθνικών συμφορών.
Θυμίζω ότι η Σερβία, παρότι η Ρωσία την εποχή εκείνη ήταν ανίκανη να της προσφέρει την παραμικρή βοήθεια, δε δίστασε να υποστεί ακόμη και βομβαρδισμούς και άλλες συμφορές στο όνομα της εθνικής της αξιοπρέπειας. Και βλέπουμε σήμερα ότι σιγά - σιγά ξαναβρίσκει το βηματισμό της. Μπορεί πρόσκαιρα βέβαια να έχασε τον έλεγχο του Κοσσόβου, αλλά τίποτε δεν είναι πιο σίγουρο από το ότι κάποτε θα το ανακτήσει. Αν υπό το φόβο των βομβαρδισμών και των κυρώσεων είχε αποδεχτεί και προσυπογράψει την ανεξαρτητοποίησή του (όπως το πάνε λάου - λάου εδώ τα “συνεταιράκια” σε διάφορα εθνικά θέματα), θα μπορούσε μελλοντικά να αποκαταστήσει τον εθνικό της ακρωτηριασμό; Ασφαλώς όχι.
Το 'πε καλά λοιπόν ο ποιητής:

“Όσοι το χάλκαιον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται ζυγόν δουλείας ας έχουσι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”
Ας αναλογισθεί λοιπόν ο καθένας τι θα ήταν σήμερα η Ελλάδα, αν οι “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”, σκεπτόμενοι “συνετά και ψύχραιμα” συνθηκολογούσαν ή αν ο Νενέκος έπειθε τελικά τους Έλληνες να υπογράψουν τα “προσκυνοχάρτια” του Ιμπραήμ; Τι θα συνιστούσε ιστορικά το Βυζάντιο χωρίς την περήφανη άρνηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ή η Αρχαία Ελλάδα χωρίς τους τριακόσιους του Λεωνίδα;
Για αυτό κύριε Τράγκα, άνθρωποι που ποζάρουν φουστανελοφόροι σε ιστολόγια του διαδικτύου απαγγέλλοντας παλικαρίσιες ατάκες μεγάλων Ελλήνων ηρώων, καλό θα ήτανε να μην εμφανίζονται τόσο “ενωτικοί” για το “καλό του τόπου”, γιατί όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά με τη συμπεριφορά τους παραπέμπουν στην αισθητική της “ελληνοφρένειας” του ALPHA.
Αν ο Κολοκοτρώνης απέρριψε τη συναινετική προσέγγιση με το Δημήτριο Νενέκο, το έκανε γιατί γνώριζε ότι ήταν αδύνατον να πετύχει εθνική συναίνεση συζητώντας με “Νενέκους” και όχι γιατί δεν την ήθελε.
Επειδή η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, που σύντομα θα γίνει πλειοψηφική και θα λάβει τη λαϊκή εντολή να κυβερνήσει, είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός, όπως εκφράζεται από το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και τους έγκλειστους στα κελιά της τιμής ηρωικούς βουλευτές του, το επαναλαμβάνω προς κάθε κατεύθυνση για να μην τρέφει κανένας ψευδαισθήσεις:
Η ενότητα ή θα είναι εθνική ή καλύτερα να μην υπάρξει!     

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ 






























































 xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kata-tragka-ethnikh-enothta#ixzz3J4IDR6M2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com