Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία στο Π. Φάληρο: Νεκροί μια γυναίκα και ένας πυροσβέστης από πυρκαγιά(pics) ....




Η φωτιά ξεκίνησε από κατάστημα υδραυλικών - Άλλοι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 4 έπιασε για αδιευκρίνιστους λόγους φωτιά.
Στο  σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με κλιμακοφόρο όχημα για να κάνουν απεγκλωβισμούς καθώς πάνω από το κατάστημα βρίσκονται διαμερίσματα. 
Ένας πυροσβέστης και μια ένοικος του τριώροφου κτίριου έχασαν τη ζωή τους. Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ο άτυχος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν περίπου 30 ετών, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να απεγκλωβίσει την γυναίκα από μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο του κτιρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού.
Η γυναίκα σύμφωνα με τη Πυροσβεστική μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
IMG 4480
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανώς ένοικος των ορόφων μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Σωτηρία ενώ στο 251 ΓΝΑ μεταφέρθηκε, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, και δεύτερος πυροσβέστης. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.
Η πυροσβεστική λόγω του πυκνού καπνού και των συνεχών εκρήξεων που σημειώνονταν από φιάλες ασετιλίνης στο ισόγειο, δεν μπορούσε να πλησιάσει το κτήριο.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου και γρήγορα επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο.





















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com