Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Σφάχτηκαν» Βενιζέλος – Χρυσοχοΐδης !!!




«Λειτουργούμε ως σύμβουλοι του Προέδρου», είπε ο Χρυσοχοΐδης και κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι έχει εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ
Σκληρή κριτική άσκησε ο ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, κάνοντας λόγο για εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Χρυσοχοϊδης, ζήτησε  «να συμφωνήσουμε όλοι να βγάλουμε τώρα Πρόεδρο Δημοκρατίας και στο τέλος του 2015 να κάνουμε εκλογές».
«Ειμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον θεσμικό γραμματέα ή κάποιον από την Κεντρική Επιτροπή να μιλήσω». είπε και συνέχισε: «Υπάρχει ένα ζήτημα που ευτελίζει το πολιτικό σύστημα. Το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Στέλνουμε κόσμο στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Ακούω ότι ο Σαμαράς έχει 180 κι ο Λοβέρδος 190. Εγώ δεν είμαι σε κανέναν από τους δυο. Όσο υπάρχει πολιτική συναλλαγή, ο κόσμος θα φεύγει από εμάς. Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ένα κόμμα portable! Όπου πάει ο πρόεδρος, πάει κι αυτό...Εγώ δεν είμαι κανενός σύμβουλος. Είμαι πολιτικό στέλεχος». Και αναρωτήθηκε: «Που λαμβάνονται αποφάσεις και σε ποιά όργανα;»
Έντονη ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου ο οποίος είπε: «αυτή την πρόταση που καταθέτεις δεν την έχεις κουβεντιάσει με κανένα. Είναι αντισυνταγματική, δεν μπορεί να γίνει». «Επιπλέον, στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν πρέπει να υποκύψουμε σε εκβιασμούς», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνέχισε λέγοντας ότι «απ' την ημέρα που έγιναν οι εκλογές και ο ανασχηματισμός δεν ήρθε ούτε ένα ευρώ στη χώρα. Τι θα πούμε στους πολίτες; Οτι πήγαμε στο Παρίσι να διαπραγματευτούμε; Υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας».
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, καθώς και η συνάντηση των κομματικών στελεχών μεθαύριο, Κυριακή.




















































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com