Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

"Χάνει" το έλεγχο η Βούλτεψη - Εξαπολύει νέα επίθεση στον Τσίπρα ...





Προκλητική εμφανίζεται για άλλη μία φορά η Σοφία Βούλτεψη, καθώς το πρωί εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την τηλεοπτική κάλυψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).
Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ χρησιμοποιείσαι σκληρή γλώσσα εναντίον του κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας πως «δεν είναι ο Φιντέλ Κάστρο για να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουν με εξακάμερο».
«Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com