Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "ΛΑΓΟΣ" ΒΓΗΚΕ....ΤΟ "ΣΤΙΦΑΔΟ" ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ;



ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΟΣ,Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , www.onalert.gr. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
"Πραγματικό “λαγό” έβγαλε το θέμα με τις αρβύλες στο στρατό, που ανέδειξε το Onalert. Και για να είμαστε δίκαιοι , τον “λαγό” ξετρύπωσε ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος, με “συνεργό” τον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά.

Τι διαπιστώθηκε; Ότι μια ολοκαίνουρια γερμανική μηχανή που διαθέτει το εργοστάσιο 700 ΣΕ και μπορεί να παράγει 984 ζευγάρια αρβύλες “νέας τεχνολογίας” προς 35 ευρώ το ζεύγος,μένει …σε αχρησία!!! Κι έτσι συνεχίζουμε να παρέχουμε στους στρατιώτες και στους στρατιωτικούς μας άθλιας ποιότητας άρβυλα που μας κοστίζουν πάνω από 75 ευρώ το κάθε ζευγάρι!!! Μόνο στην Ελλάδα …

Η ιστορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα έμενε στο “σκοτάδι” αν δεν υπήρχαν τα “παράπονα” για τα “αμερικανικά άρβυλα” που προτιμά να φορά ο Α/ΓΕΣ κι αν δεν επέστρεφε στη θέση του ΥΦΕΘΑ ο Καλαματιανός Γιάννης Λαμπρόπουλος που την ήξερε από την αρχή!"(18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014).

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ(SITE), www.onalert.gr,ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

"Άρβυλο από το τόπο σου" κι ας είναι και πιο σκληρό Αρχηγέ!".


Τ΄ άρβυλα που φοράει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έχουν προκαλέσει παράπονα. Και όπως μας το εξήγησαν θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι παράπονα δικαιολογημένα.

Δεν χρειάζεται να πούμε την μάρκα που προτιμά ,ούτε τη χώρα προέλευσής τους. Πουλιούνται στο εμπόριο και προφανώς θα είναι πιο μαλακά ,άνετα και αδιάβροχα από τα δικά μας. Που όμως είναι φτιαγμένα εδώ στην Ελλάδα και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο άσχημα. Αντιθέτως…
Δεν θα ΄χαμε προσέξει ίσως ούτε εμείς την “λεπτομέρεια” για τα άρβυλα του Αρχηγού. Την πρόσεξαν και μας την μετέφεραν με παράπονο οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα “δικά” μας άρβυλα, λέγοντάς μας ότι δεν μπορεί ο Αρχηγός να μην τα προτιμά. Έστω όταν κάνει δημόσια εμφάνιση με κάμερες και φωτογράφους. Αν το καλοσκεφθείτε δεν είναι και τόσο…λεπτομέρεια αυτό που επισημαίνουν. Έχει πολύ ουσία και σημασία τους καιρούς που ζούμε. Γιατί δεν μπορεί από τη μία να λέμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε την όποια ελληνική προσπάθεια γίνεται στην λεγόμενη “αμυντική βιομηχανία-βιοτεχνία” και από την άλλη ακόμη και στ΄ άρβυλα να “ψωνίζουμε” απ΄ έξω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για “αρχηγικά άρβυλα”.(www.onalert.gr).

EΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
ΕΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ FACEBOOK,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ ,ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ
ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ κ.Χ. ΜΑΝΩΛΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com