Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Αρχισαν αμφισβητήσεις νησιών από τους Τούρκους ...
Διαβάστε άρθρο της Ζαμάν, σχετικά με Ελληνικά νησιά..και τι διατείνονται οι Τούρκοι..
O Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Σεζγκίν Τανρικουλού ζήτησε να πληροφορηθεί, σε μια κοινοβουλευτική ερώτηση, αν οι ελληνικές Χερσαίες Δυνάμεις έχουν δημιουργήσει στρατιωτικές θέσεις σε ορισμένα επίμαχα-αμφισβητούμενα νησιά του Αιγαίου.
Στην κοινοβουλευτική ερώτηση που υπέβαλε η οποία πρέπει να απαντηθεί από τον Υπουργό Άμυνας İsmet Yılmaz, ο Τανρικούλου είπε ότι η Ελλάδα είχε χτίσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε δύο νησιά που πρέπει να ανήκουν στην Τουρκία και ότι τα νησιά αυτά έχουν καταληφθεί χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα στο παρελθόν.
Σημειώνοντας ότι φωτογραφίες προβλήθηκαν, με τον διοικητή των ελληνικών Χερσαίων Δυνάμεων να επιθεωρεί στρατιωτικές θέσεις στα νησιά,  βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Τανρικούλου ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι στρατιωτικές εγκαταστάσεις χτίστηκαν στα νησιά, όπως ανακοινώθηκε από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις;
Αν αυτό είναι σωστό, έχουν ληφθεί μέτρα σχετικά με το θέμα;
Πόσο καιρό οι ελληνικές δυνάμεις είναι στα  δύο νησιά;
Ποια είναι η κατάσταση στα άλλα [αμφισβητούμενα] νησιά;
Ποιος είναι ο αριθμός των [αμφισβητούμενων] νησιών που βρίσκονται έξω από τον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων μας; »


http://www.hellasforce.com/blog/tin-ora-pou-sfagiazonte-i-stratiotiki-archisan-amfisvitisis-nision-apo-tous-tourkous-i-samarovenizeli-akoune/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr