Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

MΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ κ. ΚΟΡΚΙΔΗ;;;


Κορκίδης: Τέλος από τη ΝΔ λόγω του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές...

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας τη διαφωνία του με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Ο Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε σε σχετική επιστολή παραίτησης την οποία έχει στείλει στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και ξεκαθάρισε ότι αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία και τον αρμόδιο τομέα.
Μάλιστα ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι έχει ήδη υπογραφεί η απόφαση για το άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του έτους σε 13 περιοχές της χώρας.











yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com