Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

H εν ψυχρώ εκτέλεση του Σταύρου Λυγερού από το Real Group ...




Aπό τον Τόνυ Μοντάνα
 
Μιλάμε για εν ψυχρώ εκτέλεση του Σταύρου Λυγερού με φόντο μια χώρα που σε 6 μήνες από σήμερα θα είναι κρανίου τόπος.
 
Μιλάμε για εν ψυχρώ εκτέλεση ενός δημοσιογράφου ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα βλέπει βίαια την έξοδο από 3 δουλειές: Tην Καθημερινή, το STAR και το Real Group.
 
Μιλάμε για εν ψυχρώ εκτέλεση, μια και στην σύσκεψη της Παρασκευής για το κυριακάτικο φύλλο( στην οποία συμμετείχε ο Σταύρος Λυγερός), δεν έδειχναν να υπάρχουν σύννεφα ανάμεσα στον δημοσιογράφο και την ιδιοκτησία.
 
Γι΄ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος  δημοσιογράφος έπεσε από τα σύννεφα, όταν του ανακοινώθηκε ότι έληξε η συνεργασία με τον Ομιλο.
 
Από την ιδιοκτησία διαρρέουν πως η απόλυση έγινε για οικονομικούς λόγους αλλά όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν πως η εφημερίδα δεν μπήκε καν στον κόπο να διαπραγματευθεί μείωση αποδοχών με τον δημοσιογράφο.
 
Πράγμα που σημαίνει πως η υπογραφή του Λυγερού ήταν πολύ βαριά και πολύ ενοχλητική για κάποιους στην Κολομβία των Βαλκανίων.
 
Η πλάκα είναι πως κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει τις μέρες και τις νύχτες της Αποκάλυψης που πλησιάζουν.
 
Κανένα συμφέρον δεν θα εμποδίσει το ισοπέδωμα ενός αρρωστημένου συστήματος της μεταπολίτευσης στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το μηντιακό παρακράτος.
 
Το πιο δυσάρεστο στην περίπτωση του Λυγερού είναι ότι ο ισχυρός άνδρας της Real Nίκος Χατζηνικολάου δεν μπήκε καν στον κόπο να επικοινωνήσει με τον συνάδελφό του.
 
Το έκανε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αδελφός Χατζηνικολάου, ο οποίος επιχείρησε να δικαιολογήσει μια απόλυση ξαφνική και με μπόλικο παρασκήνιο...
 
 

http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/media/h-en-psyhro-ektelesi-toy-stayroy-lygeroy-apo-real-group





πηγή: kourdistoportocali.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com