Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εκπαιδευτική «απόβαση» Ιορδανών στην Ελλάδα ...





Δεν είναι μόνο το Κατάρ που επέλεξε τον Ελληνικό Στρατό για να εκπαιδεύσει αξιωματικούς του Στρατού του στα τεθωρακισμένα. Μετά τους Καταριανούς, που αποφοίτησαν τις προηγούμενες ημέρες, και η Ιορδανία εμπιστεύτηκε επίσης τον ελληνικό στρατό για την εκπαίδευση των στελεχών της.
Εξι αξιωματικοί και 29 οπλίτες από την Ιορδανία με αντίστοιχο τμήμα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» συνεκπαιδεύτηκαν στον αγώνα σε αστικό περιβάλλον, στο Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον (ΕΠΚΕΑΑΠ), στην Αργυρούπολη Κιλκίς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ιορδανίας για το έτος 2014.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να καταστήσει τους Ιορδανούς, πέρα από ζωντανή «διαφήμιση» της ελληνικής στρατιωτικής εκπαίδευσης, και «πρεσβευτές» της τουριστικής πλευράς της πατρίδας μας, γνωρίζοντάς τους τις ομορφιές της πόλης του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, ενώ πριν αναχωρήσουν για την Ιορδανία οι αξιωματικοί και οι οπλίτες από την Ιορδανία ξεναγήθηκαν και στο Στρατιωτικό Μουσείο του Κιλκίς.










http://www.paraskhnio.gr/ekpaideytiki-apovasi-iordanon-sti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com