Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Γ.Λαγός: "Η δολοφονία Φύσσα δεν έχει καμία σχέση με τον Λαϊκό Σύνδεσμο" ...




«Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε»,χαρακτήρισε τη δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον των δυο ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου. 
 
Ο κατηγορούμενος για διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή βουλευτής, παραλληλίζει τη δολοφονία του νεαρού άνδρα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι με τους συμπλοκές των χούλιγκαν, κάποιες εκ των οποίων είχαν ως αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες, σε μία προσπάθεια να καταδείξει το αυτονόητο: Οτι οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός.
 
Αναφέρει μεταξύ άλλων, ο προφυλακισμένος βουλευτής: «Θα ήθελα να αναφερθεί το γεγονός ότι είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά από το 2006. Κατά τα έτη 2006-2012 δεν υπάρχει καμία εγκληματική, καμία κακουργηματική, καμία παράνομη πράξη. Άρα, το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και καμία γνώση εγώ δεν είχα και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Και να τονίσω επίσης, ότι, αν για ένα ατυχές γεγονός, τη δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία, στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες».
 
Υπενθυμίζεται ότι η ανάκριση για την υπόθεση της ΧΑ οδεύει προς το τέλος της, με τις ανακρίτριες να λαμβάνουν τις τελευταίες απολογίες στις 9 και 10 Ιουλίου από τους κατηγορούμενους βουλευτές του κόμματος, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη.
 











defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com