Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Μεγάλη αποκάλυψη – Μελλοντικό όπλο της ανθρώπινης υποδούλωσης θα είναι το νερό ...




Η Βενεζουέλα  στην προκειμένη περίπτωση , κατέχει το ρεκόρ των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους εισαγωγείς και έχει τους πολίτες της να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν πόσιμο νερό. Υπάρχουν εκτεταμένες ελλείψεις νερού σε ολόκληρο τον πλανήτη που απειλεί να ωθήσει ολόκληρη την εμφύλιο σε μια κατάσταση συνεχόμενης κοινωνικής αναταραχής με αποτέλεσμα την εκκίνηση πολέμου για τον έλεγχο του πιο πολύτιμου πόρου, του νερού.
Την επόμενη δεκαετία.
Σύμφωνα με την έρευνα των Ηνωμένων Εθνών και τις επιστημονικές μελέτες, σχεδόν τα δύο τρίτα του συνολικού πληθυσμού που κατοικούν στον πλανήτη θα αντιμετωπίζουν σοβαρές, απειλητικές ελλείψεις όπως η λειψυδρία μέχρι το έτος 2025. Οι λόγοι που σχετίζονται πιο συχνά με την έλλειψη του νερού είναι η κακή χρήση των αποβλήτων και κακός σχεδιασμός που θα οδηγήσει στην άνιση κατανομή τους.
Η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας προειδοποιεί το κόσμο.
Ακόμη και η Defense Intelligence Agency έχει σαφώς επαναλάβει τις τρομερές προειδοποιήσεις της έκθεσης των Ηνωμένων Εθνών, δηλώνοντας ότι οι ασταθείς παροχές νερού θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τον πλανήτη και το νερό στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.
Η έκθεση DIA προκάλεσε την αντίδραση της πρώην Υφυπουργού, Hillary Clinton, ακριβώς πριν από τη λήξη της θητείας της, όπως σχολίασε ότι τα ευρήματα της DIA είναι «απογοητευτικά» και ότι όπως ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να επεκτείνεται, η ζήτηση νερό θα αυξηθεί, αλλά οι παροχές νερού δεν θα συμβαδίζουν με αυτή.
Η πρόοδος της σκηνοθετημένης λειψυδρίας.
Τα προαναφερθέντα γεγονότα μπορούν να αξιοποιηθούν από το σχέδιο παγκοσμιοποίησης μέσα από τον έλεγχο της υδροδότησης και τη δημιουργία περισσότερων τεχνητών ελλείψεων. Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης να φέρει τον κόσμο» στα γόνατά του¨», με τον έλεγχο του νερού ήδη έχει αποδώσει καρπούς αφού σήμερα 31 χώρες αντιμετωπίζουν έλλειψη νερού.
Οι βιομηχανίες της παγκοσμιοποίησης έχουν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος προκειμένου να ζυμώσουν αυτή τη συνωμοσία ,καθώς περισσότερα από τα μισά μεγάλα ποτάμια του κόσμου είναι είτε νεκρά είτε είναι απελπιστικά μολυσμένο. Περισσότερα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι το επιχείρημα ότι το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης λειτουργεί αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι ασθένειες μεταδίδονται μέσω του νερού κι είναι υπεύθυνες για τους περισσότερους θανάτους.
Τα θέματα σχετικά με την ασφάλεια του νερού επιδεινώνονται και η καμπύλη του θανάτου δραματικά οξύνεται. Με αποτέλεσμα οι θάνατοι αυτοί να είναι τραγικά αποτρέψιμοι. Καθώς τόσο οι εκθέσεις του ΟΗΕ και DIA αναφέρονται , ότι μέχρι το 2025, τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα ζει σε απόλυτη έλλειψη νερού σε συνδυασμού με ελλείψεις σε τρόφιμα. Φυσικό επακόλουθο θα είναι η έλλειψη προθυμίας και απελπισμένοι στρατιώτες θα μάχονται για το νερό.
Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για πλήρη πλανητική κυριαρχία είναι λαμπρό. Κατ “ αρχάς, το σχέδιο παγκοσμιοποίησης έχει πραγματοποίηση σημαντική πρόοδο στην ιδιωτικοποίηση (δηλαδή κλοπή) του πιο πολύτιμου αγαθού στον πλανήτη. Δεύτερον, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την υπερυψωμένη στρατηγική μείωσης του πληθυσμού. Το σχέδιό τους είναι τρομακτικά απάνθρωπο λόγω των εκατοντάδων εκατομμύριων αν όχι δισεκατομμυρίων, αθώων ανθρώπων που θα χαθούν, αλλά παρ” όλα αυτά παραμένει λαμπρό.
Η Βολιβία ήταν έρευνα μελέτης της Beta Test .
Βολιβία τέθηκε ως δοκιμή της beta για την σχεδιαζόμενη εξαγορά του νερού. Η Βολιβία προκειμένου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του χρέους της απέναντι στην Παγκόσμια Τράπεζα και στα αποθέματα νερού τους τέθηκε υπό καθεστώς πτώχευσης, η οποία πλέον ελέγχεται από τους φορείς της παγκοσμιοποίησης, και οι τιμές του νερού εκτοξευθεί κατά 400%.
Στο καθεστώς αυτό είναι επίσης παρούσα η Λίμα του Περού, όπου η τυπική φτωχή οικογένεια πληρώνει ιδιωτικά πωλητές μέχρι και $ 3 ανά κυβικό μέτρο για να συλλέξει το μολυσμένο νερό σε κουβάδες, ενώ η ελίτ πληρώνει 30 σεντ ανά κυβικό μέτρο για το επεξεργασμένο νερό που αναβλύζει από τις βρύσες στα σπίτια τους .
Στην Ινδία, μερικές οικογένειες δαπανούν ένα τέταρτο του εισοδήματός τους στο νερό. Η χειραγώγηση του χρέους, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο του νερού, δεν είναι μόνο παιχνίδι του τρίτο κόσμο. Το παράγωγο του χρέους έχει παραλύσει τις οικονομίες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η συλλογή των όμβριων υδάτων και ο καθαρισμός ρεύματος του νερό προκειμένου να μπορούν να έχουν πόσιμο νερό ,θα αποτελούν παράνομες πράξεις. Όλα τα ύδατα θα πρέπει να λαμβάνονται μέσω των δημόσιων επιχειρήσεων και του ιδιωτικού τομέα . Μπορείτε να στοιχηματίσετε, πως το νερό θα είναι πολύ ακριβό.
Ο έλεγχος του νερού δίνει στους Banksters τον έλεγχο των Τροφίμων .
Η έκθεση DIΑ αναφέρει εμφανώς ότι η γεωργία χρησιμοποιεί 70% της παροχής νερού στον κόσμο. Ως εκ τούτου, συνάγεται ότι η έλλειψη νερού θα οδηγήσει γρήγορα στην έλλειψη τροφίμων.
Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για την προώθηση ανθεκτικών στην ξηρασία καλλιεργειών ΓΤΟ. Αυτό είναι το σωστό, είναι η προώθηση ΓΤΟ στα τακούνια τεχνητά σκηνοθετημένη λειψυδρία! Έτσι, αν δεν πεθάνουν από δίψα ή σπάσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, από την προσπάθεια να απόκτησης νερού θα βρεθείτε όλο και περισσότερο να δηλητηριάζεστε από τοξικά, ανθεκτικά στην ξηρασία (ΓΤΟ).
2






hellasforce,com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com