Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;;;



Οι "θεσμικοί" απόστρατοι δέχονται τα αναδρομικά σε "βάθος χρόνου"...


“Νερό στο κρασί” τους έβαλαν οι “θεσμικοί” απόστρατοι για τα αναδρομικά που δικαιούνται. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Antenna ο Αντιναύαρχος Σπύρος Περβαινάς Πρόεδρος Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών δήλωσε ότι «τα αναδρομικά εμείς είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε να δοθούν εις βάθος χρόνου». 

Είναι μια θέση που διευκολύνει την κυβέρνηση η οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και ενδείξεις έχει ήδη αποφασίσει αυτή τη “λύση”. Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν το “βάθος” χρόνου θα είναι τρία ή πέντε χρόνια.

Το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσουν και οι εν ενερεγεία αυτή τη λογική με την ελπίδα να “παλέψουν” για την επιστροφή των μισθών στο επίπεδο που αυτοί ήταν το καλοκαίρι του 2012. Γιατί όπως έχει γραφτεί και ειπωθεί η κυβέρνηση έχει “εμρηνεύσει” την απόφαση του ΣτΕ . Και σύμφωνα μ΄ αυτή την ερμηνεία μπορεί να επαναφέρει τους μισθούς σε υψηλότερο επίπεδο όχι όμως στο καλοκαίρι του 2012.






















onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com