Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΣΚΟΠΙΑΝΑ Μ.Μ.Ε.--"ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ"...




Ο Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, που ξεχνούν οριστικά το όνομα της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην χώρα των Σκοπίων η συμμετοχή του Αντιστράτηγου ε.α. Επιτήδειου Γεώργιου, Ευρωβουλευτή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σε αντίστοιχα άρθρα τους στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι Σκοπιανές εφημερίδες Independent και KURIR, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του. Αντιλαμβάνονται ότι, η ένταξή τους στην ΕΕ, απομακρύνεται πλέον, όσο επιμένουν στην χρήση του ονόματος "Μακεδονία" για τον προσδιορισμό της Χώρας τους.

























www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com