Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

2000 ευρώ το πρόστιμο για τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου που πουλούσε 3 ευρώ το νερό !!!




Ο περιπτεράς που πουλούσε τρία ευρώ το μπουκάλι νερό επειδή, κατά δική του «ομολογία», το περίπτερό του βρίσκεται στο πιο τουριστικό μέρος της Αθήνας, καλέιται τώρα να πληρώσει ένα ιδιαίτερα «τσουχτερό» πρόστιμο, ύψους 2.000 ευρώ.
Από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η περίπτωση, μετά από ρεπορτάζ του Mega, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έστειλε τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου στο περίπτερο.
Στη συνέχεια οι Αρχές έκοψαν πρόστιμο 2.000 ευρώ στον περιπτερά με το νερό -χρυσάφι, ενώ, την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της επιτροπής Ανταγωνισμού για να απολογηθεί.




















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com