Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ανοίγει την κερκόπορτα, την οποία κλείνουν οι ατρόμητοι φρουροί του Αιγαίου ...




Όσο θα προσπαθούν οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες να εξυπηρετήσουν με τη θέληση τους τις διαταγές των «μεγάλων αφεντικών» για καταστροφή της χώρας, τόσο θα βρίσκουν μπροστά τους και δυνάμεις που θα στέκονται απέναντι τους. Έτσι γίνεται τώρα και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο ανθέλληνας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών ανοίγει καθημερινά την κερκόπορτα της χώρας στους «γείτονες» Τούρκους, ωστόσο οι ατρόμητοι φρουροί του Αιγαίου είναι πάντα έτοιμοι για να την κλείσουν…
Γιατί ακόμα και αυτή την εποχή, όπου τα πάντα καταρρέουν σε αυτή την ευλογημένη γωνιά της γης, υπάρχουν ακόμα πιστοί φρουροί των ιερών και δικαίων. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους άγρυπνους πιλότους της ελληνικής αεροπορίας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη με τους Τούρκους, τους οποίους σιγοντάρει ο Μπένι. Και τα καταφέρνουν, έστω και με λιγότερα εφόδια, πάρα πολύ καλά. Γιατί υπερισχύει η ικανότητα, η ετοιμότητα, οι άριστες γνώσεις και η σπουδαία ψυχή τους.
Έτσι για μια ακόμα μία ημέρα και αφού είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Χουριέτ, μια τετράδα τουρκικών μαχητικών (τα δύο οπλισμένα) συνοδεία Κατασκοπευτικού Καταγραφικού Αεροσκάφους (CN-235) βγήκαν στο Αιγαίο για παραβιάσεις. Αυτή είναι η «ειρήνη» ανάμεσα στους δύο λαούς που προασπίζεται ο ανθέλληνας, Μπένι.
Αλλά και πάλι οι ατρόμητοι πιλότοι μας, οι άγρυπνοι φρουροί του ουρανού του Αιγαίου, σηκώθηκαν και αναχαίτησαν με χαρακτηριστική ευκολία τους αντιπάλους τους. Και πάντα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. Και έδωσαν την καλύτερη απάντηση στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, που μόνο τα συμφέροντα της ελληνικής αεροπορίας και γενικότερα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων δεν εξυπηρετεί.












hellasforce.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com