Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΤΝ;;;ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...




Το Πολυμελές Πρωτοδικίο Αθηνών, καλεί το ΜΤΝ σε νέα εκδίκαση της αγωγής κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, για το "κούρεμα" των καταθέσεων του ΜΤΝ.

Με μία απαράδεκτη απόφαση αποφασίζει την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης λόγω αδυναμίας εκδόσεως αποφάσεως εξ αιτίας κωλύματος της Προέδρου.


Θέλουμε να υπενθυμίσσουμε οτι στην υπόθεση του PSI, υποκλοπή των χρημάτων μας δεν έγινε μόνο στο ποσό του ΜΤΝ αλλά και στα χρηματικά κεφάλαια που δεν είχαν καμία σχέση με ΝΠΔΔ ή καμία έννοια ασφαλιστικού ταμείου όπως π.χ. ΝΙΝ, ΕΚΟΕΜΝ, ΛΓΝ κλπ.

Δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους της αποφάσεως αυτής αλλά και ούτε την νομιμότητα της. Εκείνο όμως που σίγουρα γνωρίζουμε είναι οτι αυτά τα γεγονότα δεν τιμούν την δημοκρατία μας. Και επειδή σε ελάχιστες μέρες πάμε σε εκλογές, ας το συνυπολογίσουν και αυτό όλοι οι συνάδελφοι.

Τα έγγραφα που απεστάλησαν μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Κλήση
Έκθεση κατάθεσης δικογράφου οίκοθεν ανασυζήτησης
Πράξη Επανασυζήτησης




























http://triaalpha.blogspot.gr/2014/05/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com