Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τη στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων καλλιτεχνών ανακοίνωσε ο Θ.Δρίτσας .....




Τη στήριξη του μεγάλη μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, και άλλων καλλιτεχνών, ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας μιλώντας σε φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους σε γνωστό στέκι της πόλης.
Ο κ. Δρίτσας σε μια σύντομη παρέμβασή του είπε πως "δεν είναι ώρα για κριτική σε άλλες υποψηφιότητες", και τόνισε ότι "από παντού έχουμε τέτοια μηνύματα πως διεκδικούμε το δήμο με αξιώσεις και την συμμετοχή μας στο β' γύρο και από κει και πέρα όλα είναι ανοικτά".
Όπως είπε ο κ. Δρίτσας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, στήριξη στο συνδυασμό του εκφράζουν προσωπικότητες από τον χώρο του Πολιτισμού όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Κιμούλης, η Αννα Κουρή, η Μάνια Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος.



























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com