Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αναδιοργάνωση αγνοείται! Ανοίγουν ξανά το Β΄Σώμα Στρατού !!!




Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για μία έστω "light"  αναδιοργάνωση  με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της δομής δυνάμεων και διοικήσεως και την  εξοικονόμηση ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων και  μαθαίνουμε ότι η νέα ηγεσία του Στρατού ψάχνει τροπους να  πάει παλι πίσω.
Έγκυρες πληροφορίες φέρουν ότι κύκλοι τουΓΕΣ επιδιώκουν την ανασύσταση του Β’ ΣΣ και κάποιων άλλων Σχηματισμών,έχοντας την υποστήριξη πρώην Α/ΓΕΣ που συχνά πυκνά εμπλέκουν το όνομά του σε διάφορα πολιτικά σενάρια.

Οι έξωθεν πιέσεις βρισκουν ευνοικό έδαφος λόγω και των συντεχνιακών αντιληψεων που υπάρχουν λες και εαν έχουμε περισσοτέρους Αντιστρατήγους απο τον Βρετανικο Στρατό θα εχουμε   πιο....ισχυρό και αξιόμαχο στρατευμα .


Βέβαια υπέρ της ανασύστασης του Β΄ΣΣ είναι και ο νυν Α/ΓΕΣ ο οποίος όπως λένε οι γνωρίζοντες έλεγε ότι “όταν θα γίνω Αρχηγός θα ξανασυγκροτήσω του Β΄ ΣΣ”.

























































onaler.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com