Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Φώφη Γεννηματά διεκδικεί ρόλο στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ .....




Παρασκηνιακά συζητιέται ήδη και μέρα με τη μέρα φαίνεται πως το σενάριο έχει βάση. Η Φώφη Γεννηματά δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της για το μέλλον, κάτι το οποίο έχει αρχίσει να εκφράζεται τελευταία και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις στελεχών του κόμματος.
Η αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να ενώσει όλες τις πτέρυγες του κόμματος, οι οποίες σήμερα είναι διασπασμένες, ενώ πιθανότατα θα έχει και στήριξη από την πλευρά των παπανδρεϊκών βουλευτών. Λέγεται μάλιστα, πως ήδη στο παρασκήνιο, η κα. Γεννηματά έχει αναλάβει σημαντικές υποθέσεις σε ζητήματα των σχέσεων με την κυβέρνηση, τις οποίες έφερε εις πέρας, γεγονός που της έδωσε μπόνους στην κούρσα της διαδοχής.


































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com