Τρίτη 13 Μαΐου 2014

"Δρομολογούνται" διαγωνισμοί για 403 θέσεις στο Λιμενικό ...





Στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η πρώτη φετινή προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος, που αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών.
Μέχρι το τέλος Μαΐου θα βγουν οι προκηρύξεις κατάταξης 9 Τεχνικών Αξιωματικών και 15 ΥπαξιωματικώνΥγειονομικού, ενώ εντός του καλοκαιριού θα προκηρυχθούν δύο ακόμα διαγωνισμοί για την πλήρωση 6 θέσεων Ιατρών και 3 Ψυχολόγων, σύμφωνα με το «Έθνος».
Επίσης θα προκηρυχθεί ο μεγάλος διαγωνισμός κατάταξης 260 δόκιμων Λιμενοφυλάκων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων γίνεται φέτος με μεικτό σύστημα μοριοδότησης και γραπτών εξετάσεων, ενώ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής απαιτείται η καταβολή παραβόλου 10 ευρώ.
Στο νέο νόμο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου προβλέπεται πως η βαθμολογία των προσληφθέντων θα προέλθει κατά 70% από μοριοδότηση και κατά 30% από γραπτό διαγωνισμό.
Επίσης αποκλείονται οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον διαγωνισμό των Υπαξιωματικών. Σταθερά μένουν τα όρια ηλικίας για τους υποψηφίους που διαμορφώνονται στα 26 έτη για τους υποψήφιους Λιμενοφύλακες και στα 28 έτη για τους πτυχιούχους αξιωματικούς. Αν προέρχονται οι υποψήφιοι από τους εν ενεργεία Λιμενοφύλακες όριο είναι τα 32 έτη.
Οι 403 θέσεις
• Υπαξιωματικοί 110
• Λιμενοφύλακες 260
• Υγειονομικοί 15
• Γιατροί 6
• Ψυχολόγοι 3
• Τεχνικοί 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com