Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "μπλοκάρει" τις ΕΔ με νόμο του ...



Σοβαρό θέμα έχει προκύψει και στις ΕΔ με τον νόμο 4250/14 του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αξιολογήσεις των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ και των τεσσάρων Επιτελείων. 

Οι ρυθμίσεις του νόμου που επιβάλλουν αξιολογήσεις, όχι αναγκαστικά με την αξία και την απόδοση των υπαλλήλων, αλλά με…ποσόστωση, αποτελούν "πονοκέφαλο" και για τους Στρατιωτικούς που πρέπει να βγάζουν την διαταγή με τα ποσοστά που οι αξιολογητές θα αξιολογούν τους πολιτικούς υπαλλήλους .

Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα θα γίνει στο ΓΕΝ σύσκεψη με την συμμετοχή όλων όσων έχουν στις Διοικήσεις τους πολιτικό προσωπικό. Η σύσκεψη γίνεται ένα 24ώρο μετά από την συνάντηση που είχε ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, με το Προεδρείο της Ένωσης Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΠΕΘΑ.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί οι Διοικητές και οι Διευθυντές που έχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικό, δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί θα πρέπει με το ζόρι να αξιολογήσουν αρνητικά τον ήδη μειωμένο αριθμό πολιτικών υπαλλήλων τους που εργάζεται φιλότιμα για να καλύψει τα τεράστια κενά από τις πολλαπλές συνταξιοδοτήσεις!






























































οναlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com