Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στο Σουφλί ο Αβραμόπουλος: “…είμαστε εκεί όπου πάλλεται η καρδιά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!” (φωτό)




Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Περιοχή Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο.
Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε την έδρα της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Σουφλί, στρατιωτικά φυλάκια και τη συνοριακή γέφυρα «Κήπων».
13
Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.
 Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Αβραμόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η προγραμματισμένη από καιρό επίσκεψή μου είχε σαν σκοπό να επισκεφθώ Μονάδες που δεν είχα επισκεφθεί την προηγούμενη φορά και να επικοινωνήσω άμεσα με το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και με τους στρατευμένους μας.
4
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στο εθνικό αμυντικό μας σύστημα, ο Έβρος έχει μια ξεχωριστή θέση. Εδώ είναι η ισχύς του στρατού μας και η εγγύηση της ασφάλειας, της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της χώρας.
14
Έχει σημασία, λοιπόν, πέραν των όσων γίνονται στην Αθήνα να είμαστε εκεί όπου πάλλεται η καρδιά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
19
25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com