Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΣΤΟ "ΦΩΣ" ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...




Ευρείας έκτασης δημοσιότητα έχει στον στον τουρκικό τυπο - γραπτό και ηλεκτρονικό - παρουσίαση  του  Πρακτορείου Anadolu από μια επίδειξη σε μυστική τοποθεσία εγχώριας  παραγωγής πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων και ρουκετών και οι οποίοι  αναφέρονται ως  «Τα ‘μυστικά’ όπλα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων>..

 Πρόκειται για τους πυραύλους «Yildirim», που κατασκευάσθηκαν - όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα - με εθνικές δυνατότητες, και οι πολλαπλοί εκτοξευτές, που μπορούν να εκτοξεύουν 40 ρουκέτες εντός 80 δευτερολέπτων. Όπως αναφέρεται << αποτελούν την σημαντική ισχύ πυρός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων>>. 

Το συνεργείο του Πρακτορείου Anadolu απεικόνισε τα εν λόγω συστήματα και η ενέργεια αυτή έγινε με ειδική άδεια, διότι οι μονάδες, στις οποίες είναι εγκατεστημένα τα εν λόγω συστήματα είναι «μυστικές»,αναφέρεται. Το πυραυλικό σύστημα «Yildirim» πραγματοποιεί βολές εδάφους -εδάφους κατά στόχων υψηλής προτεραιότητας του εχθρού με βεληνεκές 80-150 χιλιόμετρα .Βάλλονται από τροχοφόρα οχήματα.Τα κατευθυνόμενα βλήματα κατασκεύαζονται εγχωρίως.
 
Άλλα σημαντικά συστήματα με ισχυρή δύναμη πυρός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι πολλαπλοί εκτοξευτές «Sakarya» και  «Kasirga»- οι τελευταίοι βάλλουν σε 18 δευτερόλεπτα  4 πύραυλος σε στόχους μεταξύ 40-100 χιλιομέτρων.Οι sakarya ρίχνουν ρουκέτες σε 80 δευτερόλεπτα σε στόχους μεταξύ 3-40 χιλιόμετρων.  



















































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com