Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Σταϊκούρας δεν “σταυρώνει” ρουσφέτι στο Πεντάγωνο! Γιατί τον “κυνηγάνε”; ...




Είναι γνωστό ότι το όνομα Σταϊκούρας στο Πεντάγωνο δεν έχει και πολλές συμπάθειες. Και δεν εννοούμε στο στρατιωτικό προσωπικό μόνο. Και στο υπουργικό επιτελείο του Αβραμόπουλου ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι σε μαύρη λίστα. Ο λόγος είναι ότι άφησε “ξεκρέμαστο” τον Αβραμόπουλο με το επίδομα παραμεθορίου που είχε υποσχεθεί να δώσει σε στρατιωτικούς. Ο Σταϊκούρας δεν έδωσε το απαραίτητο κονδύλι ποτέ.
Κι όχι μόνο δεν έδωσε το κονδύλι αλλά μετά είχε και τα αιτήματά του. Πρώτα παρακάλεσε να μην κλείσει στρατιωτική μονάδα στην Λαμία. Έκλεισε …πάραυτα. Βέβαια τα “κοινωνικά του αιτήματα” προσπαθεί να τα ικανοποιεί μέσω του ΥΦΕΘΑ Δαβάκη ή των αρχηγών . Όταν όμως πέσουν στην αντίληψη του επιτελείου Αβραμόπουλου πέφτει…μαχαίρι.
Έτσι έγινε και πριν από μερικές μέρες όταν από το ΓΕΑ ετοιμάζονταν να στείλουν στην Ουάσινγκτον νεαρό αξιωματικό . Ο οποίος είχε επιστρέψει προν από ενάμιση χρόνο από το εξωτερικό, από χώρα της Μέσης Ανατολής. Σύμπτωση; Ο αξιωματικός κατάγεται από την Λαμία, όπου και εκλέγεται ο Σταϊκούρας.
Εννοείται ότι μόλις έγινε γνωστό το “κοινωνικό αίτημα” …καταρρίφθηκε αμέσως με “πύραυλο” από το υπουργικό γραφείο.
















http://armynews.gr/?p=19509

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com