Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τι αλλάζει στην σταδιοδρομία των αξιωματικών του ΠΝ! Τι ανακοίνωσε ο Α/ΓΕΝ ...



Την εφαρμογή του συστήματος “σταδιοδρομικής εξέλιξης των αξιωματικών του ΠΝ” ανακοίνωσε με ομιλία του στους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης.
Το Career Path όπως λέγεται εφαρμόζεται από το ΠΝ και μόνο απ΄ αυτό για πρώτη φορά μετά από επίπονη εργασία και εισηγήσεις από όλους τους φορείς του ΠΝ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ομιλία του ο Α/ΓΕΝ με την εφαρμογή αυτού του συστήματος επιτυγχάνεται:

• Αξιοκρατία, διαφάνεια και μέγιστη αξιοποίηση του προσωπικού
• Βέλτιστη απόδοση, εστιάζοντας στις ικανότητες των στελεχών
• Δημιουργία εργαλείου για τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού του ΠΝ
• Τοποθέτηση κατάλληλων στελεχών στις κατάλληλες θέσεις
 
Ο Α/ΓΕΝ κατά την ομιλία του στους Σπουδαστές στη ΣΕΘΑ αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν το ΠΝ. Επισήμανε την επίλυση του προβλήματος με τις συστοιχίες μπαταριών των υποβρυχίων τύπου 209 ·         
Επισήμανε ακόμη:
“Το τελευταίο χρονικό διάστημα πετύχαμε την περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας του ΠΝ με το Αμερικανικό και Βρετανικό Ναυτικό ενώ και άλλα Ναυτικά επιδιώκουν περαιτέρω συνεργασία γιατί αναγνωρίζουν τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας τον επαγγελματισμό και την αξία των Ε.Δ".
         
Τέλος υπενθύμισε την παρουσία της Ελλάδος και των ενόπλων δυνάμενων με την συμμετοχή της φρεγάτας ΨΑΡΑ στην επιχείρηση ATALANTA της Ε.Ε.


























































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com