Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Μαρία Σπυράκη: Από γραμματέας της ΠΑΣΠ υποψήφια της ΝΔ !!!





Γεννήθηκε στον Πυργετό της Λάρισας και, μετά τις σπουδές της, το 1991 ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από το ελεύθερο ρεπορτάζ στην τηλεόραση. Αρκετά χρόνια αργότερα, μετά από ένα διαζύγιο, κατέβηκε στην Αθήνα και ανέλαβε το ρεπορτάζ της Ν.Δ. για λογαριασμό του καναλιού Star. Ακρως ανταγωνιστική, έχει πιστούς φίλους και φανατικούς εχθρούς, καθώς από την πρώτη μέρα στα γραφεία της Ρηγίλλης έδειξε ότι στο κυνήγι της είδησης είναι αδυσώπητη. Η αδιαπραγμάτευτη τακτική της δικαιώθηκε γρήγορα, καθώς μετακόμισε σύντομα στην «Ημερησία» του Ομίλου Μπόμπολα και στο Mega. Από τότε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, ονειρευόταν, παρά τις συνεχείς επαγγελματικές τριβές, την ημέρα της παραίτησής της και το πέρασμα στην πολιτική. Το πείσμα της, μοναδικό. Ακόμη και την περίοδο Καραμανλή, όταν έμεινε έγκυος σε δίδυμα, έμεινε στο ρεπορτάζ μέχρι τις τελευταίες μέρες του ένατου μήνα. 
ΑΞΙΩΣΗ
Στο Mega δεν ξεχνούν το δράμα που πέρασαν τα επιτελικά στελέχη του την εποχή που η Ν.Δ. έχασε την κυβέρνηση (2009) και η Μαρία Σπυράκη αξίωσε να συνεχίσει να παρακολουθεί το κυβερνητικό ρεπορτάζ, φέρνοντας σε εξαιρετικά άβολη θέση τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και τη διευθυντική ομάδα του καναλιού. Ακόμη μεγαλύτερος καυγάς έγινε όταν ήρθε στο Mega με μεταγραφή η Μαρία Σαράφογλου.
ΑΞΙΖΕΙ: Η φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι χαρακτηριστική του παρελθόντος της Σπυράκη. Η κοπέλα δελεαζόταν πάντα από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com