Τρίτη 8 Απριλίου 2014

"Έτοιμες οι αλλαγές στο νόμο περί προαγωγών" - Όργιο φημών στα Γενικά Επιτελεία ...


Μέσα στο αντιφατικό πολιτικό κλίμα των ημερών με το “Μπαλτάκος-Γκέϊτ” από τη μία και την “έφοδο” της Ελλάδας στις αγορές, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία οι φήμες για αλλαγές στον νόμο περί προαγωγών “φουντώνουν” επικίνδυνα. Αλλαγές που θα αποτελέσουν “αντίβαρο” στο κόστος που θα προκαλέσει η απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των στρατιωτικών.


Η πρώτη δέσμη μέτρων και αλλαγών που αφορούν τον νόμο 3883/2010 λένε οι πληροφορίες αφορά κυρίως αύξηση χρόνων παραμονής στους διοικητικούς βαθμούς και οδεύει προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υπογραφή. Μέτρα με στόχο να ακυρώσουν επί της ουσίας όσα προβλέπει το ΣτΕ αναμένονται και από το υπουργείο Οικονομικών.

Η σιωπή που έχει επιβληθεί κάνει τις φήμες ακόμη πιο…τρομακτικές. 

Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη κι όταν υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι τίποτα κακό δεν θα συνέβαινε γινόταν…κατακλυσμός μέτρων.

Για να μην ξεχνιόμαστε 

•Καλοκαίρι προς φθινόπωρο του 2012, άπαντες διαβεβαίωναν ότι “περαιτέρω μειώσεις στους στρατιωτικούς δεν πρόκειται να υπάρξουν”. 

•Τέλος Νοεμβρίου του 2012, το υπουργείο Οικονομικών είχε έτοιμο πίνακα με τις μειώσεις των βασικών μισθών, χρονοεπιδομάτων, επιδομάτων, που ήρθε στη Βουλή προς ψήφιση, με αναδρομική ισχύ από τον Αύγουστο του 2012. 

Από το υπουργείο Οικονομικών δεν κρύβουν αυτή τη φορά τις προθέσεις τους. Οι σχετικές ανησυχητικές διαρροές έχουν ήδη γίνει.






































οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com