Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

"Κοιμήσου" Αθήνα η Τουρκία πάει να τα βρει με το Ισραήλ ...





Την ίδια ώρα που εμείς ασχολούμαστε αν θα παραμείνει αρχηγός ο Κωσταράκος ,γύρω μας ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα. Πρώτο ανυσηχητικό μήνυμα ήρθε από την Αίγυπτο η οποία επιμένει ότι για την οριοθέτηση της ΑΟΖ πρέπει να τα “βρούμε” και με την Τουρκία. Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα του Καστελόριζου θα ανοίξει . Κι αυτό σημαίνει “εξαφάνισή” του από τον χάρτη ,όπως επιθυμεί η Τουρκία.
Το δεύτερο μήνυμα που θα πρέπει να μας ανησυχήσει είναι ένα δημοσίευμα της WSJ που λέει ότι Τουρκία και Ισραήλ είναι σε δρόμο “επανασύνδεσης”! Σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά από τέσσερα χρόνια ψυχρότητας υπάρχουν πολλές ενθαρρυντικές ενδείξεις που δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να τα βρουν. Η συμφωνία για τις αποζημιώσεις των θυμάτων από την επίθεση στο Mavi Marmara έχει “γλυκάνει” το κλίμα και αυτό φάνηκε και από δηλώσεις που έκανε ο Νταβούτογλου πριν μερικές μέρες στις οποίες είπε ότι “βρισκόμαστε κοντά στην ομαλοποίηση των σχέσεων με το Ισραήλ για πρώτη φορά μετά από το Mavi Marmara”.
Στην Αθήνα φαίνεται ότι αυτά τα θέματα δεν απασχολούν κανένα προς το παρόν.










http://armynews.gr/?p=15686

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com