Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ανήμερα της επετείου της Βάρκιζας ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το πρόγραμμα για την Άμυνα ...




Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει απόψε το πρόγραμμά του για την άμυνα . Η σημερινή ημέρα είναι επέτειος της συμφωνίας της Βάρκιζας και η σύμπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ένα κόμμα “διαμαρτυρίας” της Αριστεράς αλλά ένα κόμμα που διεκδικεί να κυβερνήσει τη χώρα. Συνεπώς η παρουσίαση του προγράμματός του για την Άμυνα είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Τα γράφουμε αυτά γιατί η αποψινή παρουσίαση θα γίνει από δύο ανθρώπους που γνωρίζουν το χώρο. Ο Γιάννης Ταφύλλης απόστρατος ιπτάμενος αξιωματικός της ΠΑ και ο Κωνταντίνος Γρίβας καθηγητής με ιδιαίτερες γνώσεις στρατηγικής και γεωπολιτικής. Όμως νομίζουμε ότι θα είναι πολλοί “μόνοι” στην παρουσίαση του προγράμματος για έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως αυτός της Άμυνας.

Δεν γνωρίζουμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιλέγει να “βγάλει μπροστά” όσους απόστρατους θα μπορούσαν να στηρίξουν τις θέσεις του και να τις “επικοινωνήσουν” σ΄ ένα χώρο από τον οποίο η Αριστερά “απείχε” συστηματικά μέχρι την εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογικά ποσοστά που τον οδηγούν προς την κυβέρνηση. 

Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν “βάζει στην βιτρίνα” απόστρατους με βαρύ όνομα για να δείξει στο εκλογικό σώμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν ήταν μόνο “μπλε” και “πράσινες” ή τέλος πάντων δεν είναι πλέον …δίχρωμες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com