Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο Α.ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ...





Κλείδωσε όπως όλα δείχνουν η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση,
Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων αναμένεται να ανακοινώσει ο βουλευτής Β' Αθηνών, Άρης Σπηλιωτόπουλος, λύνοντας τον γρίφο για το όνομα που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην πρωτεύουσα.
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γαλάζιου βουλευτή ολοκληρώνεται ουσιαστικά το παζλ των υποψηφιοτήτων για τον αθηναϊκό δήμο. Υποψήφιοι θα είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από τη ΝΔ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ, ο Γιώργος Καμίνης με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Σοφιανός από το ΚΚΕ, και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως ανεξάρτητος.




























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com