Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η επιχείρηση του στρατού για την "χαμένη" ρουκέτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ...



Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής του ΤΕΝΞ στη Βαρυμπόμπη, όπου εντοπίστηκε ο κρατήρας της ρουκέτας, για την οποία έκανε λόγο η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στην προκήρυξή της. 




Στις 12 Ιανουαρίου η Άμεση Δράση δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για μια έκρηξη, στην περιοχή όπου βρίσκεται η Mercedes - Benz στην Βαρυπόμπη. Η ρούκετα πέρασε πάνω απο το κτίριο της αντιπροσωπείας και έσκασε κοντά σε σπίτια. Την επόμενη ημέρα, δέχθηκε άλλο ένα τηλεφώνημα η Άμεση Δράση από κατοίκους της περιοχής, όπου οι αστυνομικοί -ύστερα από έρευνες- εντόπισαν έναν πυροσωλήνα, το σημείο του κρατήρα και υπολείμματα, μάλλον από την ουρά της ρουκέτας. 







Ωστόσο, δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ρουκέτα και έτσι οι κάτοικοι κράτησαν τα σχετικά ευρήματα στα σπίτια τους και απόψε τα παρέδωσαν στην Αντιτρομοκρατική.  





Η προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών κάνει λόγο για αποτυχημένη επίθεση στην Mercedes - Benz στην Βαρυπόμπη με ρουκέτα, που καταγγέλει ότι συγκαλύφθηκε.



























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com