Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο εφιάλτης που ο Κωσταράκος αρνείται να δει και ο κυανόκρανος Αβραμόπουλος ...





Το σενάριο των κρίσεων αρχηγών όπως διαμορφώνεται είναι ένας …εφιάλτης για τον Κωσταράκο, ο οποίος όμως προκειμένου να παραμείνει αρχηγός ΓΕΕΘΑ είτε δεν μπορεί να το δει , είτε δεν θέλει να το δει. Προτιμά να υποστεί αυτό που έρχεται παρά να προτιμήσει την έξοδο . Τι …θα τον βρει κι αυτό αλλά και τον Αβραμόπουλο που πιστεύει ότι μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση;
Οι σχέσεις του Κωσταράκου με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων που φαίνεται ότι θα έχει από κάτω είναι οι χειρότερες δυνατές. Με τον νυν Α/ΓΕΝ Αποστολάκη ψυχρότητα, με τον Μανωλά που έρχεται Α/ΓΕΣ εχθρότητα και με τον Βαίτση που πάει Α/ΓΕΑ αντιπάθεια.
Μέχρι τώρα ο Αποστολάκης ήταν μόνος του να λέει που και που τη γνώμη του. Με τους άλλους δύο, Μανωλά και Βαίτση είναι προφανές ότι ο Κωσταράκος θα πρέπει να ξεχάσει το “εγώ αποφασίζω” και να συνεργαστεί. Μανωλάς και Βαίτσης δεν πρόκειται να παίξουν τα “ακούνητα αμίλητα στρατιωτάκια”.
Γι’ αυτό και ο Αβραμόπουλος ρισκάρει πάρα πολύ νομίζοντας ότι θα μπορέσει με επιτυχία να παίζει διαρκώς το ρόλο του …κυανόκρανου.













http://armynews.gr/?p=15689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com