Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ..... Το 44% των Αθηναίων ξεπαγιάζουν!!!




Oι μισές, σχεδόν, πολυκατοικίες δεν άναψαν ακόμα τα καλοριφέρ αφού απλά δεν εχουν λεφτά οι ένοικοι να πληρώσουν! Και από όσες έχουν ανάψει, μόνο μία ή δύο ώρες την ημέρα λειτουργούν οι καυστήρες, κυρίως τις βραδυνές ώρες.
Συγκεκριμένα εφέτος τον χειμώνα το 44% των πολυκατοικιών της Αθήνας που έχουν λέβητες πετρελαίου άφησαν την κεντρική θέρμανση κλειστή.
Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο η κατάσταση γίνεται και χειρότερη αφού τον περσινό χειμώνα, δηλαδή την περίοδο 2012- 2013 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 33%.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής Χρήστος Μπαλάσκας, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα της εταιρείας για τη χρηματοδότηση του 50% του κόστους εγκατάστασης συστημάτων αυτονομίας για ζεστό νερό, μαγείρεμα και θέρμανση με φυσικό αέριο.
Το ΥΠΕΚΑ ετοιμάζει αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να γίνει εύκολη η εγκατάσταση αυτονομίας στις πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com