Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δεξιοί και “εκπρόσωποι” της Κατεχάκη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την άμυνα ...





Κόσμος πολύς στην ΕΣΗΕΑ για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την άμυνα. Παρατήρηση όσων ξέρουν πρόσωπα και πράγματα απ΄ αυτό το χώρο; “Πιο πολλοί ήταν οι δεξιοί παρά οι ΣΥΡΙΖΑιοι”, έλεγαν γελώντας. Τι ήθελαν στην εκδήλωση; Πολλές είναι οι ερμηνείες.
Άλλοι αναζητουν “στέγη” μετά από την κατάρρευση του Σαμαρά και της ΝΔ στο χώρο του στρατεύματος. Κι επειδή η αριστερά γενικώς δεν έχει και πληθώρα ανθρώπων να στελεχώσει τον τομέα αυτό θεωρούν ότι…όλοι οι καλοί χωράνε. Στους “δεξιούς” συμπεριλαμβάνονται και οι ΠΑΣΟΚοι για να μην ξεχνιόμαστε.
Υπήρχαν βέβαια και οι άλλοι που πήγαν να ακούσουν από πρώτο χέρι για να μεταφέρουν τα καθέκαστα στη Συγγρού μήπως και “σηκωθεί” έργο …εθνικοπατριωτικό.
Οι πιο αστείοι βέβαια ήταν οι “δημοσιογράφοι” γνωστοί για την εξαιρετική τους σχέση με την υπηρεσία της Κατεχάκη! Παρόντες κι αυτοί να διαπιστώσουν αν υφίσταται ενδεχόμενο “ανάστασης” του “κομμουνιστικού κινδύνου”!










http://armynews.gr/?p=15743

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com