Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

"Έσπασαν" τα φρένα RF- 4 - Καθηλώθηκαν τα αεροσκάφη στη Λάρισα ...




Την ίδια ώρα που η επιτροπή εξοπλισμών της βουλής ενημερώνεται απο την πολιτικη και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την κατάσταση που επικρατεί στις Ενοπλες Δυνάμεις, αποκαλύπτεται οτι ενα φωτογραφικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσίασε πρόβλημα στο σύστημα των φτερών του κατα την διάρκεια της προσγείωσης του στην Λάρισα. 
Ενα λάστιχο του αεροσκάφους "έσκασε" και χάρη στην εμπειρία και την επιδεξιότητα των 2 χειριστών αποφύγαμε τα χειρότερα. 

Μετα απο αυτο το περιστατικό αποφασίστηκε να καθηλωθούν τα RF-4 της Λάρισας για να διερευνηθούν τα αίτια της βλάβης. 

Πηγή του ΓΕΑ διαβεβαίωσε το OnAlert οτι πρόκειται για εναν προληπτικό έλεγχο ο οποίος θα εχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και "πιστεύουμε οτι αύριο όλα τα αεροπλάνα θα ειναι στην διάθεση μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com