Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

TEΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

*Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

*ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

*Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΟΥΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

*ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΟΥΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

*ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

*ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΟΡΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΖΩΝΕΣ.

*ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΓΚΑ ΜΠΑΝΤΟΡΟ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΒΙΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ Ο Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΙΚΡΟΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ 2127 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΜΑΛΙ, ΚΟΝΓΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΞΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

*ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

*ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com