Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΝΙΚΟΙ;;;ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;Εγκατέλειψαν Καλάσνικοφ και χιλιάδες σφαίρες στον Γράμμο ...





Οπλισμένοι σαν αστακοί και μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών, πέρασαν πεζή τα ελληνοαλβανικά σύνορα από δύσβατο σημείο δυο Αλβανοί, που εντοπίστηκαν από περιπολία της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τρέχοντας στην πατρίδα τους εγκαταλείποντας τον οπλισμό.
Οι αστυνομικοί πλησίασαν τους υπόπτους που κινούνταν στην μεθόριο σε περιοχή του Γράμμου για να τους υποβάλλουν σε έλεγχο, όμως εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και επέστρεψαν στο αλβανικό έδαφος.
Ακολούθησε έρευνα στην περιοχή όπου κινήθηκαν οι άγνωστοι και βρέθηκαν κρυμμένα δύο τσουβάλια.
Στο εσωτερικό τους υπήρχαν τρία ξύλινα κιβώτια μέσα στα οποία βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ μαζί με 3.836 φυσίγγια και μία γεμιστήρα!
Το πολεμικό υλικό κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τον προορισμό του και την ταυτότητα των μεταφορέων.








http://lykavitos.gr/archives/84395

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com