Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Άμεσα η υπογραφή της σύμβασης για το τέμενος ...





Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο, υπογράφεται η σύμβαση για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, καθώς τη Δευτέρα, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού (στο οποίο ανάδοχος είχε οριστεί, χωρίς ενστάσεις, η μοναδική συμμετέχουσα κοινοπραξία J & P AVAX, ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ), αφότου το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το «πράσινο φως».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 880.000 ευρώ. Καθώς πρόκειται για μετασκευή υπάρχοντος κτιρίου και όχι ανακατασκευή, εκτιμάται ότι το τέμενος θα είναι έτοιμο σε διάστημα 3 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή έως τα τέλη Μαΐου.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com