Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς ...



Στην Ελλάδα βρίσκεται η 16χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τον πακιστανό Αχμέτ Βακάς στην Πάρο. 

Η επιστροφή της κοπέλας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο συμπίπτει με την έναρξη της σημερινής δίκης του δράστη και η μητέρα της 16χρονης ζητεί την καταδίκη του.

«Για αυτό το παιδί, όχι για μένα, πρέπει να υπάρξει καταδίκη. Το παιδί δεν πρόκειται να ξαναγίνει όπως ήταν»δήλωσε, η μητέρα της Μυρτώς. Εν τω μεταξύ, λίγες μέρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα, η κα Μ. Κοτρώτσου μίλησε και για την εξέλιξη της υγείας της κόρης της.

«Το παιδί μου είναι ανάπηρο. Είναι καθηλωμένο σε ένα καροτσάκι χωρίς φωνή, με δύο μάτια να προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε. Η Μυρτώ έχει καταδικαστεί σε ισόβια με πολύ πόνο και αναπηρίες. Όταν με κοιτά στα μάτια, δεν ξέρει τι έγινε. Αυτός όμως ξέρει, γιατί εκείνος το προκάλεσε. Αυτός σκέπτεται, στέκεται στα πόδια του, μιλάει, το παιδί μου δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά» είπε στην Ελευθεροτυπία.



















http://www.zougla.gr/greece/article/siglonizi-i-mitera-tis-mirtous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com