Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

"Θα νικήσουμε τον ρατσισμό μαζί" ...




Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες, πέρα από θρησκεία, πολιτικές και οικονομικές πεποιθήσεις, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως παιδιά του ίδιου Θεού απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και την ισραηλιτική κοινότητα Αθηνών σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με το σύνθημα "θα νικήσουμε τον ρατσισμό μαζί".
"Είμαστε τοποθετημένοι απέναντι στο ναζισμό ως Ευρωπαίοι, ως Έλληνες και ως άνθρωποι," είπε ο Ν.Δένδιας, τονίζοντας ότι "μια από τις αιτίες που επέτρεψε στα άνθη του κακού, του νεοναζισμού, να ανθίσουν στην Ελλάδα, η αβεβαιότητα του grexit , εκλείπει με την επιστροφή της χώρας στη σταθερότητα και την ανάπτυξη", χωρίς να πει τι ακριβώς εννοούσε αν και οι παριστάμενοι θεωρούν ότι αφορούσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν κλειστεί στις φυλακές.
"Στη χώρα που έζησε τα δεινά του ναζισμού, η εμφάνιση του νεοναζιστικού φαινομένου δεν αποτελεί μόνον ιστορικό παράδοξο και ιστορική αμνησία, αλλά και θανάσιμο κίνδυνο για τη δημοκρατία", τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης καταχειροκροτούμενος.











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com