Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ποινική δίωξη στην σύζυγο και στον αδερφό του Γ. Γιακουμάτου ...





Ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων άσκησε η αρμόδια εισαγγελέας σε βάρος της συζύγου και του αδελφού του βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου καθώς και του λογιστή και της διαχειρίστριας του οίκου ευγηρίας στο Ψυχικό.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ενώ σήμερα θα παραμείνουν κρατούμενοι.
Όλοι αρνούνται την κατηγορία.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία θα μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει λόγος να κινηθεί διαδικασία σε βάρος του Γ. Γιακουμάτου καθώς σε μία τέτοια περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη άρση της βουλευτικής του ασυλίας.


















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com