Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εξι χρόνια από τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ...





«Υποχρέωσή μας και πνευματικό καθήκον να τελέσουμε τρισάγιο», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από το Α' Κοιμητήριο Αθηνών, όπου τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατό του.
Ο Αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε «Υπήρξαμε φίλοι από τα φοιτητικά μας χρόνια και είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διακονίας μας. Προσπάθησα και προσπαθώ ότι καλό έκανε να το συνεχίζω και ότι δεν ταιριάζει στις απόψεις μου να το αφήσω στην κρίση της ιστορίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com