Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΥΡΤΩ... «Από το 1992 στο Σώμα δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» !!!





Ένας από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Πακιστανού δράστη, κατέθεσε, εμφανώς σοκαρισμένος από την αγριότητα της επίθεσης στη νεαρή Μυρτώ:
 
«Είμαι απο το 1992 στο Σώμα. Τέτοιου είδους απόπειρα δεν έχω ξαναδεί. Η συμπεριφορά του (σ.σ. δράστη) δείχνει ενα άτομο νηφάλιο, έξυπνο, ήρεμο, ο οποίος επιστρέφει στην εργασία του μετά το συμβάν, για να μην κινήσει υποψίες. Την άφησε, όταν διαπίστωσε ότι δεν κουνιέται. Θεώρησε ότι ήταν νεκρή. Αυτο καταλαβαίνω».
 
»Τον συλλάβαμε δύο ημέρες πριν ταξιδέψει για την πατρίδα του, όπως προέκυψε από τις έρευνες. Τότε μας είχε πει ότι αρχικά ήθελε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια, επειδή ήταν ωραία κοπέλα, ήθελε να κάνει σεξ μαζι της.
 
Στη συνέχεια, έσπασε την κάρτα sim του κινητού, προφανώς για να μην εντοπιστεί. Άρα, δείχνει ενα άτομο υποψιασμένο για την πράξη του. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποφύγει την ομολογία. Αφού πήραμε δείγμα DNA, ομολόγησε».
 





















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com