Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ--Θα σκεπάσει το ΤΤ τα σκάνδαλα των εξοπλισμών; Δύσκολο…





Θα “σκεπάσει” η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των επικείμενων συλλήψεων τρανταχτών ονομάτων τις μίζες για τα όπλα; Όταν έρχεται σύλληψη Κοντομηνά ,Φιλιππίδη και άλλων ισχυρών όσο να ΄ναι οι “οπλάδες” ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να μπουν πάλι στη σκιά.
Από τη νύχτα που άρχισαν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες για τα εντάλματα σύλληψης για το ΤΤ στο χώρο των εξοπλισμών διακρίνουμε μια …ανακούφιση. Δεν νομίζουμε ότι δικαιολογείται από πουθενά και μάλλον όσοι φοβούνται έχουν φρούδες ελπίδες. Η δικαστική διαδικασία δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή θα συλληφθεί ο Κοντομηνάς και οι άλλοι. Ο Μαλλής ο ανακριτής έχει καλέσει ήδη τους 10 που έδωσε ο Ευσταθίου και όπως λένε οι πληροφορίες πολοί απ΄ αυτούς είναι έτοιμοι να μιλήσουν.
Οπότε μην ελπίζουν…













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com