Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ...Ο ανακριτής καλεί 10 για τις μίζες που θα “ξεράσουν” για Ευσταθίου!!





Ο ανακριτής Μαλλής καλεί τους 10 απόστρατους αξιωματικούς που ο Ευσταθίου κατανόμασε στην απολογία του υποστηρίζοντας ότι πήραν χρήματα .
Μεταξύ αυτών και ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνασταντίνος Παναγιωτάκης. Δεν ξέρουμε ποιοι και πόσο ανησυχούν κάποιοι από τους 10. Το βέβαιο είναι ότι ο Ευσταθίου δεν θα πρέπει να κοιμάται απολύτως ήσυχος. Τουλάχιστον ένας είναι διατεθειμένος να πάει στον ανακριτή και να αποκαλύψει που ο “παππούς” όπως λένε τον Ευσταθιου έχει δώσει “μαύρο χρήμα”. Όπως υποστηρίζει με τα λεφτά της μισθοδοσίας του ο Ευσταθίου πάει να καλύψει άλλες μαύρες τρύπες. Τις οποίες όπως λέει γνωρίζει και θα πει στον ανακριτή.
Ο Ευσταθίου μπορεί να έχει δικηγόρο το Δημητρακόπουλο που τον κράτησε εκτός φυλακής έχει όμως όπως έχουμε διαπιστώσει και πάρα πολλούς εχθρούς, γιατί υπήρξε πάρα πολλές φορές ασυνεπής σε συνεργασιες του. Και αυτά δεν συγχωρούνται όχι το Δημητρακόπουλο να έχεις δικηγόρο αλλά και τον ίδιο το Θεό μπάρμπα που λέει ο λόγος. Η “μασονία” των όπλων είναι πολλές φορές ισχυρότερη ακόμη και από τη κανονική τη μασονία.
Με απλά λόγια και με δεδομένο ότι και ο ανακριτής Μαλλής θα ήθελε ευχαρίστως να τον στείλει φυλακή για το πολύωρο …δούλεμα που θεωρούσε ότι του έκανε, ο Ευσταθίου θα πρέπει να είναι πολύ πιο ανήσυχος από τους 10.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com