Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Καταζητείται η μισή ΝΔ για ξέπλυμα 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΤ ...





Καταζητείται η μισή ΝΔ για το πελώριο σκάνδαλο τoυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), όπου κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Mια πολιτική βόμβα, που εμπλέκει κυριολεκτικά την μισή ΝΔ έσκασε πριν από λίγό όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
Μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος αλλά και την έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς, εντοπίστηκε τρύπα περί των 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ίδρυμα, αλλά και δάνεια που είχαν δοθεί με μεγάλες επισφάλειες και χαριστικούς όρους.
Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι Άγγελος Φιλιππίδης, Κλέων Παπαδόπουλος (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), Κυριάκος Γριβέας (επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο), Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας, ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια), ο Κ. Σιγανός, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη.
Το όνομα του τελευταίου προσετέθη στη σχετική λίστα -σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους- κατόπιν υποδείξεως ισχυρού οικονομικού παράγοντα- για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει προϊστορία και στο Χρηματιστήριο με την υπόθεση Κεράνης.
Μετά τα αποψινά γεγονότα σε συνδυασμό με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις, για Λιάπη, Τομπούλογλου, αλλά και για τα "φιντάνια" του ΠΑΣΟΚ, ο όρος εγκληματική οργάνωση αποκτά καινούριο νόημα.
Το θέμα είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούν την χώρα.













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com