Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΠΙΘΑΝΗ "ΠΟΡΕΙΑ" ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ...





Η ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη, αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να σνομπάρει την τελετή για την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας.
Σε άρθρο της  στην εφημερίδα των Συντακτών γράφει μεταξύ άλλων:
“Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα, όπως και παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τα εθνικά της δίκαια και να διασφαλίσει τα ειδικά της συμφέροντα εντός της ΕΕ”.
Τονίζει επίσης ότι δεν θα είχει τίποτα να κερδίσει ο κ. Τσίπρας παρευρισκόμενος σε ένα πανηγύρι – τελετή ανάληψης προεδρίας η οποία δεν σηματοδοτεί απολύτως τίποτα.
Επίσης πρόσθεσε:
“Ο κ. Τσίπρας διέσωσε με αυτή την πράξη το κύρος της προοδευτικής παράταξης. Ας αφήσουμε στον εκπρόσωπο των δανειστών και στον κατά φαντασίαν αναπληρωτή πρωθυπουργό το χτύπημα της πλάτης.
























makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com